Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα - Συροπούλου Χαρά - Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα - Μαθήματα Αγγλικών Καρδίτσα

51294 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Κονδύλη 12 Καμινάδες (Καρδίτσα)
Περιοχή: Καρδίτσα
Τηλέφωνο: 2441304170
Κινητό: 6983399248
Τ.Κ.: 43131
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.agglikasyropoulou.4ty.gr
Το κέντρο ξένων γλωσσών “Συροπούλου Χαρά” το οποίο βρίσκεται στην Καρδίτσα, στέκεται εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα σε μαθητές κάθε ηλικίας βοηθώντας τους να αποκτήσουν σωστό τρόπο μάθησης της Αγγλικής γλώσσας. Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται ποιότητα, αποτελεσματικότητα και σωστή υποστήριξη. Προσφέρουμε προσωπική διδασκαλία από την ιδιοκτήτρια του κέντρου αγγλικής γλώσσας καθώς και ολιγομελή τμήματα, ιδιαίτερα και διαδικτυακό μάθημα. Με αγάπη και ζήλο για τ...
51294 Επισκέπτες:

Κονδύλη 12 Καμινάδες (Καρδίτσα), Καρδίτσα

51294 Επισκέπτες:

Το κέντρο ξένων γλωσσών “Συροπούλου Χαρά” το οποίο βρίσκεται στην Καρδίτσα, στέκεται εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα σε μαθητές κάθε ηλικίας βοηθώντας τους να αποκτήσουν σωστό τρόπο μάθησης της Αγγλικής γλώσσας.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται ποιότητα, αποτελεσματικότητα και σωστή υποστήριξη. Προσφέρουμε προσωπική διδασκαλία από την ιδιοκτήτρια του κέντρου αγγλικής γλώσσας καθώς και ολιγομελή τμήματα, ιδιαίτερα και διαδικτυακό μάθημα.

Με αγάπη και ζήλο για τη μάθηση προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να επιτύχει κάθε μαθητής τους στόχους του. Οι αίθουσες του φροντιστηρίου μας είναι άνετες, με όμορφα χρώματα και ζεστές προκειμένου ο κάθε μαθητής να νιώθει άνετα. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας που έχουν κάνει το κέντρο ξένων γλωσσών μας θεσμό στο χώρο των φροντιστηρίων σε όλη την Καρδίτσα.

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα, Μαθήματα Αγγλικών Καρδίτσα, Αγγλικά Καρδίτσα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα - Συροπούλου Χαρά - Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Καρδίτσα - Μαθήματα Αγγλικών Καρδίτσα Μαθήματα Αγγλικών
51294 Επισκέπτες:

Κονδύλη 12 Καμινάδες (Καρδίτσα)
Καρδίτσα

Τηλέφωνο: 2441304170
Κινητό: 6983399248

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: